mandag, mai 09, 2005

Om denne bloggen


Etter å ha øveblogget i nesten et år, på et sjelden oppdatert og ganske famlende hjørne av verdensveven, skal jeg nå prøve meg på nytt. Den som tør lese må regne med både humor og satire så vel som sinne og selvhøytidelighet. For jeg har nemlig ikke tenkt å sensurere meg selv i særlig grad. Men jeg blogger ikke for å få fiender, så om du føler behovet for å slenge skjellsord og starte en vendetta ber jeg deg innstendig: vurder å bli lokalpolitiker.

Hva skal jeg skrive om? Refleksjoner over ting som jeg snubler over på mitt fagfelt: medievitenskapen. Altså ting som måtte dukke opp i aviser og fjernsyn, pluss bøker, filmer og musikk.I tillegg til masterstudiene driver jeg et produksjonsselskap, og jeg sysler med teater og tekster. Kanskje blogger jeg om det også.

Hva finner dere ikke på denne bloggen? Dikt, bilder av katta, treningsdagbok, sladder eller intime betroelser. Slike ting plager jeg vennene mine med.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Yo, palode!
Grattis med nytt netthjem. Skriv på, skriv på...

palodegard sa...

Takk, takk! Ikke et vondt ord om diary-x, men for en newbie som meg passer blogger bedre. Og her kan jeg poste bilder :)

Anonym sa...

Jeg vurderer å bytte selv. Diary-x virker litt som et hobbyprosjekt drevet av én mann; jeg ønsker meg litt mer av bloggtjenesten... Vi får se hva det blir til.

palodegard sa...

Tja, en skal ikke se bort fra at gongs planet hadde gjort seg godt i et annet solsystem.