torsdag, februar 05, 2009

Vaginalstaten - kvinnenes verdensherredømme

Norge er en vaginalstat. Vi er alle under feministenes kontroll. Mennene er tapere på kjønnsmarkedet, og helt prisgitt kvinnens seksuelle makt.

Hørt disse påstandene nylig? Kanskje lest det i anonyme kommentarer på nettavisene, eller i lange, ravende innlegg hos bitre bloggere?

For meg hørtes disse påstandene umiddelbart ut som småparanoide konspirasjonsteorier. Men det var før jeg snuste frem litt statistikker og fakta. Nå har jeg fått et innblikk i kvinnefelleskapets hemmelige plan for verdensherredømme. Og jeg er skremt. Vettskremt, faktisk. Jeg skriver dette innlegget i all hemmelighet, innelåst på badet, uten samboerens viten. Hun må ikke oppdage at jeg vet for mye.

Skal jeg vise deg mønsteret?

Ta en kikk på listen et lite stykke ned på denne siden. Oversikten viser hvor mye norske aksjemeglere tjente i "gullåret" 2007. Her er kroner og øre du aldri kommer til å se på din egen lønnsslipp, for å si det slik.

Hva har alle de 78 personene på lista til felles?

De har penis. I alle fall har de navn vanligvis knyttet til penisbesittelse. Guttenavn altså.

Antallet vaginaer på lista er 0.

Deretter klikker du deg inn på sidene til Statistisk Sentralbyrå, og kriminalstatistikken sortert etter kjønn. Så tar du en kikk på Statistikken over dødsårsaker - nede på punkt 58 finner du tallene på "voldsomme dødsfall".

Ser du sammenhengen nå? Aner du mønsteret? Har du, som jeg, avslørt den utspekulerte vaginalfascistplanen? Legg igjen en diskret kommentar, så møtes vi i løyndom i kommentarfeltet.

4 kommentarer:

Bjørn Stærk sa...

"Jeg skriver dette innlegget i all hemmelighet, innelåst på badet, uten samboerens viten."

Ved hjelp av ukryptert wifi, selvsagt? Suppehue! Amatør!

palodegard sa...

Nei, for tenk, jeg gjorde ikke det. Jeg har lagt ethernet-kabel gjennom ventilasjonssjakten.

Anonym sa...

Stående applaus!

palodegard sa...

Shhh, ikke klapp så høyt! Vaginaer har også ører...