tirsdag, april 18, 2006

Jeg, en blåblogger

Liberalisten Palode var aktiv i FpU på nittitallet. Når partiledelsen rensket ut den liberalistiske klikken, meldte Palode seg ut. Han valgte å melde seg inn i Høyre, og har holdt seg der siden.

Liberalisten Palode har tro på individets frihet og rett til å forme sitt eget liv etter sine egne valg, som det sentrale politiske prinsipp.

Liberalisten Palode forakter velferdsstaten, et tungt og upraktisk system som gjør mer i retning av å begrense individuell valgfrihet, enn å hjelpe de som virkelig trenger det.

Liberalisten Palode er for fri innvandring, null formuesskatt og et fritt og blomstrende marked.

Når noen kritiserer USAs myndigheter gjennomskuer Palode dette som Amerika-hat: de siste krampetrekningene fra en venstreside som ennå ikke skjønner at sosialismen er død - og som ikke har ryddet opp i en fortid der de forgudet Stalin, Mao og Pol Pot.

Liberalisten Palode trodde terrorangrepene 11. september 2001 ble gjennomført av en bande arabere kun bevæpnet med tapetkniver og en håndfull flytimer. Han tror World Trade Centers tårn 1, 2 og 7 falt i grus på grunn av flammene fra flybensinen. Han tror et passasjerfly styrtet i Pentagon.

Han trodde disse terroristene var Al Quaida-medlemmer, med direkte ordre fra Osama Bin Laden, og økonomisk støtte og trening fra Iraks diktator Saddam Hussein. Liberalisten Palode trodde også at Irak hadde masseødeleggelsesvåpen klare til bruk på 45-minutters varsel.

Når det viste seg at Irak ikke hadde WMD eller ansvar for terrorhandlingene 11. september, ble ikke Liberalisten Palode skuffet. Noen hvite løgner var absolutt akseptabelt for å bli kvitt diktatoren Hussein. Han tror også at demokratiet har kommet til Irak for å bli. Situasjonen er spent, men langt unna borgerkrig.

Liberalisten Palode tror David Kelly tok sitt eget liv i skam.

Liberalisten Palode ser ikke noe paradoks i å helhjertet støtte USAs neokonservative i deres utenrikspolitikk. Denne er fullt forenlig med hans liberalistiske overbevisning. Dette passer han på å understreke både i sin egen blogg, og i andres kommentarfelt jevnlig.

Liberalisten Palode vet at hvis du føler deg lurt, er du ikke lurt trill rundt - ellers ville du jo ikke hatt denne følelsen. Det samme gjelder det å føle seg dum. Om du føler deg dum, er du faktisk ikke totalt idiot - du har jo selvinnsikt nok til å stille spørsmålstegn ved din egen situasjon.

Liberalisten Palode føler seg ikke dum.

7 kommentarer:

Morten sa...

Denne var god :)

Anonym sa...

Haha. Kult ass.

VamPus sa...

Oi! A priori forstår VamPus at sitt utgangspunkt ("tro på individets frihet og rett til å forme sitt eget liv etter sine egne valg") er idiotisk og ..eh.. føler seg dum. Kanskje noen - og det kan jo ikke være enkeltindivider - kunne tatt ansvar for mitt liv og vedtatt alle sentrale forhold til det.. stemmer.. det er jo sånn vi har det. Død over enkeltindividet - leve gruppen.. og alle andre land enn USA.

palodegard sa...

Vampus: "Oi! A priori forstår VamPus at sitt utgangspunkt ("tro på individets frihet og rett til å forme sitt eget liv etter sine egne valg") er idiotisk og ..eh.. føler seg dum."

Nei, utgangspunktet er ikke "idiotisk a priori". Det underlige oppstår når en med det utgangspunktet f.eks. har Ronald Reagan og Maggie Thatcher som politiske forbilder, og ikke innser paradokset. De som kaller seg liberalister for tiden her på berget er en sær krysning mellom å være neokonservative og ellers bare innta en motsatt holdning av den sosialdemokratiske. "Just saying "no it isn't", does not constitute an argument," som Monty Python ville sagt det.

Vampus: "Kanskje noen - og det kan jo ikke være enkeltindivider - kunne tatt ansvar for mitt liv og vedtatt alle sentrale forhold til det.. stemmer.. det er jo sånn vi har det. Død over enkeltindividet - leve gruppen.. og alle andre land enn USA."

Det sies at du skriver bra, ja endog at du har landets beste blogg. Derfor er det nesten litt flaut å innrømme at jeg ikke skjønner bæret av det du skrev ovenfor. For du tillegger vel ikke dine motstandere den meningen at de vil utslette enkeltidividet og USA?

Anonym sa...

Thank you!
[url=http://uyziiozb.com/iyyv/agdf.html]My homepage[/url] | [url=http://icyuezdr.com/kpsh/yvzz.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Thank you!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Thank you!
http://uyziiozb.com/iyyv/agdf.html | http://jmaeocxa.com/kzqk/kblk.html