søndag, juni 19, 2005

Twin Peaks og INLAND EMPIRE

Ventetiden har vært lang for oss som lengter etter at sesong to av Twin Peaks skal slippes på DVD. Artisan, som sitter på rettighetene, mente at salgstallene for førstesesongen var for lave til å gi ut sesong to. Men i september går rettighetene tilbake til Paramount, og de har heldigvis bestemt seg for utgivelse. De har fått med seg Lynch selv for å kvalitetssikre overføringen til DVD, og forhåpentligvis blir den seende like lekker ut som sesong en. Men vi må smøre oss med tålmodighet - herligheten kommer ikke ut før til våren neste år.

I mellomtiden kan vi kose oss med andre TV-godbiter: sesong fire av Seinfeld har kommet i butikkene, og andresesongen av Carnivàle er nervepirrende og vakker. Den er forresten ikke utgitt... It fell off the back of a truck...

Apropos Lynch så er han også i gang med en ny spillefilm. Den får tittelen INLAND EMPIRE (ja, med store bokstaver), og på rollelisten står navn som Laura Dern, Justin Theroux, Harry Dean Stanton og Jeremy Irons. Lynch har også blitt DV-frelst: "For me, there's no way back to film. I'm done with it."

Hva handler filmen om? "It's about a woman in trouble, and it's a mystery, and that's about all I want to say about it." Hmmm, høres kjent ut.

4 kommentarer:

gunnarb sa...

Twin Peaks sesong to tror jeg ikke på før jeg sitter med den i hendene (i hvert fall ikke i Norge)! Carnivàle stopper etter sesong to (uavsluttet selvfølgelig...) og jeg tviler på at denne blir utgitt, uansett hvor god sesong en var.

Hjorthen sa...

For dem som ikke klarer å vente så finnes nå ihvertfall Twin Peaks sesong to tilgjengelig for nedlasting på nett. Det vet jeg, for jeg har nettopp gjort det...ahhh...DVD-brenneren min har åpnet en helt ny verden:-)

palodegard sa...

Og takket være nedlastingens vidunderlige verden kan jeg nå nyte sesong to av Carnivàle, selv om den kanskje aldri kommer på DVD. Twin Peaks har jeg komplett i en VHS-praktboks som tar opp en halvmeter i bokhylla. Den eneste gode grunnen jeg har for ikke å kaste videospilleren min.

rarild sa...

Jeg holder meg til "Twin Peaks - Fire Walk With Me" (filmen) for der har Bowie en rolle.