tirsdag, august 08, 2006

Satan tar avstand fra homofil praksis

Satan tok i dag en kort pause fra sine travle forberedelser til Armageddon i Midt-Østen, for å komme med en kort pressemelding:

”I lang tid nå har homofilt samvær blitt omtalt som syndig, og i strid med Guds vilje. De fleste slike aktiviteter forbindes med meg og mitt foretakende, og vanligvis ville jeg stolt ta æren for alt som er syndig og skittent. Stort mer feil går det ikke an å ta.

”Min onde vilje involverer en absolutt tilgrumsing av menneskesjelen, smerte, flammer og evig pine – men absolutt ikke at unge mennesker av samme kjønn finner kjærligheten og stifter familie i en trivelig treroms med utsikt til parken. Bare tanken på at disse velkledde, Grand Prix-elskende menneskene inviterer venner til grilling i hagen, og hjelper hverandre med fiffige interiør-tips, gjør meg kvalm.

”Jeg har gjort mine fremstøt for å korrumpere de homofile, ved å lokke dem ut i hemningsløse orgier av anonym sex og designerdop, aktiviteter jeg med stolthet tar æren for. Men så begynner de å møte homsen i sitt liv, flytter sammen, inngår partnerskap, kjøper nusselige små valper, og deretter er de helt tapt for min makt. På vegne av hele min organisasjon og stab ønsker jeg å ta klar avstand fra enhver form for homofilt samliv.”

Satan rakk å svare på utvalgte spørsmål fra pressen, før han måtte haste videre til en lunsjavtale med Jostein Gaarder. Der gjorde han det helt klart at Mørkets Makter ikke ville finne seg i at homofile par skulle få rett til å adoptere barn, på lik linje med heterofile. ”Som i så mange andre spørsmål, stiller vi oss her bak kravene fra Kristen-Norge og den gammeltestamentlige Gud. Vi har hatt våre uenigheter opp gjennom tidene, men her står Jahve og jeg i samlet front mot all kjærlighetspropagandaen sønnen hans spredde om seg. Han var langhåret, single og gikk alltid i moteriktige sandaler. Trenger jeg si mer?”

Satan avsluttet seansen med å påpeke at de eneste handlingene han kunne helhjertet støtte i denne sammenhengen var de som fremmet hat, frykt og fordommer – særlig slike som fordømmer unge homofile og driver dem til selvmord.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Vel talt, du treffer virkelig spikeren på hodet her Palode

Anonym sa...

Jeg ler og ler.
Innertier!

Anonym sa...

Fantastisk fremstilt! Denne var genial!

Anonym sa...

Satan elsker nok homofili, er jeg redd. Hadde vært morsomt om jeg ikke hadde skjønt hvor feil du tar.

palodegard sa...

Du får ta det opp med Satan selv, Martin. Jeg bare refererer fra pressemeldingen hans, jeg.

Rockette sa...

Ubetalelig! :-D

Jeg har nettopp lest meg gjennom noen av blogpostene og kommentarene dine, og føler det som jeg har funnet en skatt.

Keep up the good work

Anonym sa...

Denne historien var det visst en (u)moral i.

Mvh den djevelsk teite drage Lun.

palodegard sa...

rockette: tusen takk for varmende kompliment! Og hjertelig velkommen skal du være.

Anonym sa...

Nehei, holder meg nok til Pirater og flyvende spaghetti monstre jeg. PASTAFARI LIFE! Y'arr!

Men, du, du er ikke gift eller noe. Skulle gjærne hatt barn med deg.

-hilsen pastafarien-

Anonym sa...

Very cool design! Useful information. Go on! here

Anonym sa...

Genialt!!