tirsdag, august 16, 2005

"Voldtektsmannen stemte Fremskrittspartiet"

[Valgkampbrosjyre fra KrF. Bildet på fremsiden viser en blekfet mann med cowboyhatt, spritflaske, åpen smekk og svensk rullings i brystlomma.]

Dette er en spade. Det er på tide å kalle den for en spade, og ikke, for eksempel, en neger.

Det er dessverre en kjensgjerning at Fremskrittspartiets velgere er overrepresentert på kriminalitetsstatistikken. Det viser Statistisk sentralbyrås statistikk. Spesielt er det sedeligheten og moralen som lider. Unge jenter er fritt vilt. Hjemmebrent, svensk flesk og rulletobakk florerer.

Hvor ofte, kjære "folk-flest", har vi ikke sett avisoverskrifter som:
- 15-årig jente sex-misbrukt på FrP-møte.
- FrP-leder kaster miljøfarlig avfall i naboens rosebusker.
- Homofil FrP-prest hadde samleie med 15-årig jentes nusselige kaniner.

I enkelte FrP-styrte kommuner hersker nå nesten lovløse tilstander. Moralske mennesker som DEG og MEG tør ikke lenger bevege seg fritt i gatene. Redselen er stor for å bli voldtatt, påkjørt, eller spurt om du har en røyk å bomme bort.

Det er opp til deg å ta tryggheten tilbake! KrF vil bygge opp et mer tolerant/kristelig/moralsk/trygt (stryk det som ikke passer) samfunn. Bare gi oss din stemme, og vi vil sørge for resten. Du vil aldri trenge å bekymre deg mer, noensinne.

[Med liten skrift:] Merk: enkelte, få, unntaksvise FrP-velgere kan muligens være delvis lovlydige. Eller stemt FrP ved en tilgivelig feiltakelse. Gud tilgir det meste, også for dem.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så sant, så sant

:)

Anonym sa...

Ny Bok: Gode tanker og idéer fra FrP’ere

For å rette opp det skjeve mediebildet om FrP, har gjengen på omicronline laget en bok hvor de har samlet alt det positive og oppbyggende FrP har kommet med de siste årene. Hele boka kan lastes ned som pdf fra:

http://www.omicronline.org/site/archives/00000144.shtml

God lesning alle sammen!

Forfatter sa...

Hei,

Dette var et så godt innlegg at jeg har tillatt meg å gjengi det i en posting. Håper dette er greit, hvis må du bare si i fra.

Kodeknuseren