onsdag, oktober 19, 2005

Norge i revers

Etter at den frihetselskende Bondevik-2-regjeringen måtte gi fra seg nøklene til regjeringsminibaren til de rød-grønne, har det blitt erklært retningsskifte i norsk politikk. Særlig de siste årenes forsøk på å avskaffe alle trafikkregler, det høyresiden kalte ”privatisering av trafikk-etikken”, står for fall.

- De rødgrønne setter Norge i revers, raser FrPs Siv Jensen.

Og på debattsidene til Vredens Gnag går debatten friskt:

Hvorfor skal staten fortelle oss hvordan vi skal kjøre i trafikken? Ansvaret må ligge hos hver enkelt bilist! Det er vel sånn at folk har ansvar for egne liv her i landet, er det ikke? Nå må politikerne slutte å detaljstyre livene til folk, vi ønsker ikke å være en Sovjetstat.
Skrevet av Dull Bull — 19 Okt 2005, 10:42


Personlig synes jeg statsmakten blander seg inn i ALTFOR mye av mitt privatliv som det er. Om en mørkhudet, ikke-vestlig og antakelig kriminell muslim skulle bli truffet av bilen min, får det være hans ansvar. Man velger selv om man vil delta i trafikken eller ikke. Staten skal ikke passe på alt og alle!
Skrevet av Bloggehelten Vikingman — 19 Okt 2005, 11:02


Drittlei av å få ei stor nisselue dratt over trynet av politikerne. Ingen skal bestemme hvordan jeg skal kjøre. Norge var i ferd med å bli et ganske fritt land med den forrige regjering. Det skal bli farlig spennende og se hva de vil gjøre med oss nå!!! Heia Kristin
Skrevet av Lars Kristian — 19 Okt 2005, 11:08


Lars Sponheim maler fanden på veggen. Og nok en gang ligner fanden mistenkelig på Gerd-Liv Valla. Dagfinn Høybråten frykter på sin side at familiepolitikken blir skadelidende:
- Skal veien fra Soria Moria være full av vikepliktskilt og trafikkontroller? Jeg hadde håpet på litt mer fokus på barna, altså de som er fruktene av et kirkelig inngått heterofilt forhold.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ta en tur til land hvor staten IKKE legger seg opp i hvordan folk kjører. Folk kjører som idioter med både sitt eget og andres liv som innsats. Tror ikke det ville blitt særlig bedre her...
E.

palodegard sa...

Jeg er fullstendig enig.